DROB CU FICAT DE PUI

4 oua, un kg ficat de pui, o caserola inimi de pui, o caserola pipote de pui, o cana de pesmet, 2 legaturi de ceapa verde, doua legaturi de usturoi verde, o legatura marar, una patrunjel, boia, sare, piper, ulei.
Se fierbe ficatul cateva minute pt a nu se intarii prea tare si se scurge in strecuratoare.
Pipotele si inimile se fierb in oala cu cucta sub presiune ca sa fiarba mai repede si sa ramana fragede.
Dupa ce au fost scurse si racite se dau prin masina toate organele se amesteca cu trei oua intregi crude, cu ulei , pesmet inmuiat in putina supa in care a fiert ficatul, cu ceapa verde, usturoiul, mararaul si patrunjelul toate tocate marunt, sare, piper, boia dupa gust.Toata compozitia bine amestecata se aseaza intr-o tava unsa iar deasupra copozitia se unge cu un ou batut pentru a se rumeni frumos la cuptor . Se pot pune si la mijloc oua fierte tari intregi. Se lasa la cuptor 30 minute si se serveste rece cu salata verde , sau castraveti murati .
p4180004
p4180005
p4200045
p4200050

1 comentariu »

  1. TINCU said

    SUPER BUN

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: