ciorba de fasole verde

o punga de fasole congelata de 500 g (vara proaspata) optional o cutie de mazare ,4 morcovi, o ceapa, 3 galbenuse, o smantana 25% grasime, boia, piper,vegeta, o legatura de marar, putin usturoi pisat.

Inabusim in putin ulei morcovii taiati foarte subtire sau dati prin razatoare impreuna cu o ceapa mica . Adaugam o lingurita de boia dupa ce s-au inmuiat si apa. Cand clocoteste adaugam fasolea si cand e gata fiarta mazarea din conserva.
O dregem cu cele trei galbenusuri frecate cu smantana intr-un castron separat si in care adaugam incet cate putina ciorba pentru a o aduce la temperatura ciorbei si numai dupa ce e bine omogenizata adaugam castronul la ciorba. Mai adaugam usturoiul pisat si marar verde.
p4290077
p4300079
p4300084

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: