ciorba de porc cu tarhon

500g porc ,4 cartofi mari, 2 morcovi, 2 cepe, trei galbenuse, o smantana 25% grasime, boia, ulei, piper, 3 catei usturoi, tarhon proaspat sau din otet

Se caleste bine ceapa si apoi se adauga carnea taiata bucati mici si se mai caleste putin cu capac.Se adauga boiaua si se adauga si apa in completarea oalei se lasa sa colcoteasca ,iar spuma care apare se ia cu o paleta cu gauri. Dupa ce carnea e pe jumatate fiarta se adauga morcovii si cartofii taiate mici si se mai lasa 20 minute.Cand toate ingredientele sunt fierte se drege cu cele trei galbenuse frecate cu smantana intr-un castron separat unde se adauga putina ciorba amestecand incet sa o aducem la temperatura ciorbei si numai apoi se toarna in ciorba. Se piseaza 3 catei de usturoi se adauga si ei precum si tarhonul tocat marunt si piperul . E delicioasa cu tarhon din otet care ii da o aroma speciala si trebuie servita cu ardei iute murat .
p4260065
p4260066
p4260069
p4260073

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: