chiftele de soia la cuptor

2 pungi granulat de soia (pentru o tava de aragaz plina de chiftele), ulei, 2 oua, curry, boia, piper, nucsoara, condimente dupa gust, 3 catei de usturoi, vegeta, o lingura de faina alba.

Soia se lasa la inmuiat o ora in apa cu vegeta . Cand granulele sunt bine umflate se stoarce bine soia in mana. Se amesteca intr-un castron cu ouale si celelealte condimente nu uitati usturoiul zdrobit si uleiul si o lingura de faina alba cu varf care leaga compozitia. Se formeaza chiftele de marimea dorita care se pun in tava de la aragaz pe hartie de copt si se dau la foc mediu spre mare. Dupa ce s-au rumenit pe o parte se intorc cu o spatula pe cealalta parte si se mai lasa la cuptor pana prind iar culoare rumena. Este o reteta foarte sanatoasa fara prajeli si foarte gustoasa . Se servesc ca si garnitura eu le-am savurat cu salata de vara.

p8180036

P8180001

P8180006

P8180014

P8180041

P8180034

P8180037

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: