ardei iuti murati

Ardei iuti indiferent de cantitate 4 catei de usturoi, sare pentru muraturi, foi de dafin de calitate, otet exact jumatate din fiecare borcan gata indesat cu ardei.
E foarte simpla reteta si gustoasa. Se spala cantitatea de ardei oricare ar fi ea si se aseaza cat mai indesat in borcane . Se pune apoi otet pana la jumatate de borcan cealalta jumatate se completeaza cu apa sarata dupa gust . Se indeasa si usturoiul curatat si foile de dafin si se inchide capacul si se da la camara. Un deliciu!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: